«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον Ερβνέστο Βαλβέρδε. Μπορώ να μιλήσω μόνο για τις δύο χρονιές που ήταν στην Εσπανιόλ. Αν είναι αλήθεια τα όσα λέγονται για μένα τότε είναι τιμή μου. Είναι ένας σπουδαίος τεχνικός, το έδειξε ξανά παίρνοντας ξανά το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό», είπε ο Καρλός Καμενί στο ισπανικό "Sport". Το όνομα του Καμερουνέζου έχει ακουστεί ουκ ολίγες φορές για τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος δεν αποκλείεται να αφήσει το ερχόμενο καλοκαίρι την Εσπανιόλ και ήδη οι "ερυθρόλευκοι" είναι ομάδα που απ' ότι λέει ο ίδιος τον καλύπτει.

 Σύμφωνα με δηλώσεις τού ίδιου σε ισπανικό Μέσο δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός του Champions League μπορούν από μόνοι τους να είναι δυο πού καλοί λόγοι για να προκύψει συμφωνία.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ επισήμανε ότι έχει εγκλιματιστεί στην πόλη της Βερκελώνης, τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του, αλλά η προοπτική να συνεργαστεί με τον Βαλβέρδε και να αγωνιστεί στο Champions League ίσως να αποτελέσουν τους δύο σοβαρούς λόγους που ο Καμερουνέζος θα αφήσει την ομάδα που υπηρετεί τα τελευταία εφτά χρόνια για τους "ερυθρόλευκους".

πηγή: Sport24