Με προσωπική του δήλωση, που έχει ως αποδέκτη τον Σταύρο Αδαμίδη, απάντησε ο Γιώργος Σπανός στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος χαρακτηρίζει ανιστόρητο τον πρόεδρο της Ενωσης, ενώ χαρακτηρίζει την ΑΕΚ «ομάδα του άρθρου 44» και «προβληματική εταιρία».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Σπανού:

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε κύριε Αδαμίδη μέσα από το ύφος της ανακοίνωσής σας ότι προσβάλετε την ιστορία ενός μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ, αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να ζητήσετε μια απλή συγνώμη που είναι αντρικό προνόμιο για την συμπεριφορά των οπαδών και παραγόντων σας αλλά και τις σκηνές ντροπής που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ σε βάρος μελών της αποστολής μας. Βέβαια όταν συντάσσεται από εσάς ο οποίος είστε άσχετος με το ποδόσφαιρο δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη.

Κύριε Αδαμίδη, είσαι ανιστόρητος. Ο Ατρόμητος έχει μια ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βγάζοντας μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάκης Νικολάου ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Επίσης, κύριε Αδαμίδη, δεν σέβεσαι ότι ο Ατρόμητος εκπροσωπεί μια πόλη 400 χιλιάδων κατοίκων και μια ομάδα που έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μας τιμά λοιπόν και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δεν ανήκουμε σε κανένα άρμα. Που είμαστε μια ομάδα που δεν χρωστάει σε κανέναν, που είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της, που είναι αυτόφωτη και στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις.

Εμείς δεν είμαστε ομάδα του άρθρου 44, των χαριστικών χρεών που οι ανίκανες διοικήσεις έχουν καταστήσει το μεγάλο σύλλογο της ΑΕΚ μια προβληματική εταιρία που δεν θέλει να την αναλάβει κανείς.

ΥΓ: Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου».