Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Ναμπίλ Μπαχά, μίλησε για το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ένωσης, για το μέλλον του, αλλά και για τα επεισόδια που σημάδεψαν τον τελικό εναντίον του Ατρόμητου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Sportday»:

Για το γκολ που πέτυχε και την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του:

«Χάρηκα για το γκολ αυτό, διότι μπήκε σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ και επειδή ήταν στην εξέδρα η οικογένεια μου, όχι γιατί μπήκε ύστερα από καιρό. Δεν είχα αγχωθεί που δεν είχα σκοράρει τελευταία. Το γκολ είναι θέμα περιόδων. Κάποιες περιόδους σκοράρεις συνέχεια, κάποιες άλλες δεν μπαίνει με τίποτα. Πιστεύω πως έπειτα από αυτό το γκολ, θα έρθουν και άλλα στα πλέι οφ. Σημασία δεν έχει πως ξεκινάς τη χρονιά, αλλά πως την τελειώνεις.

Δεν το θεωρώ απάντηση σε όσους τυχόν με αμφισβήτησαν και δεν γνωρίζω καν αν με αμφισβητούσε ο κόσμος ή ο τύπος, γιατί δεν καταλαβαίνω ελληνικά. Μου αρκεί που βοήθησα την ΑΕΚ στο πιο σημαντικό φετινό παιχνίδι της. Είχα πάρα πολλά χρόνια να πάρει έναν τίτλο και χρειαζόταν την κούπα αυτή.

Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δεν είχαν καλή άποψη για μένα μέχρι χθες, θα διατηρήσουν την ίδια και μετά το γκολ που πέτυχα στον τελικό. Δεν νομίζω ότι μπορώ να του αλλάξω άποψη με ένα γκολ. Φια μένα σημασία έχει ότι με πιστεύει ο προπονητής. Μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή αφού με γνώριζε από την Ισπανία»

Για τον… χαλαρό πανηγυρισμό του:

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του, εγώ έτσι πανηγυρίζω τα γκολ μου».

Για το θέαμα του τελικού:

«Όποιος θέλει να δει θέαμα, δεν βλέπει την ΑΕΚ, βλέπει την Μπαρτσελόνα, αυτό που μετρούσε ήταν ο τίτλος, γιατί τον χρειαζόταν η ομάδα για την ιστορία της. Δεν μας απασχολούσε το θέαμα σε αυτό το ματς».

Για το μέλλον του:

«Δεν είναι ώρα για να συζητάμε για το μέλλον μου. Εξαρτάται και από τι θέλει η ΑΕΚ και ακόμη δεν γνωρίζω τι θέλει».

Για τα επεισόδια:

«Δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω. Από ότι έχω καταλάβει είναι συνηθισμένα σε όλα τα ελληνικά γήπεδα. Είναι κρίμα πάντως που δεν μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε όπως θέλαμε. Έμοιαζε με ένα οποιοδήποτε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν καταλάβαινες ότι ήταν τελικός.

Με τέτοια επεισόδια δύσκολα θα έρχονται ξένοι παίκτες να παίζουν εδώ. Εμένα τουλάχιστον όσοι με ρωτούν θα τους λέω την αλήθεια. Ότι ζουν το ποδόσφαιρο με πάθος στην Ελλάδα, αλλά είναι επικίνδυνο. Δεν μπορώ να τους πω ψέματα.

Εγώ έχω παίξει μπάλα στην Αφρική, την πιο φτωχή ήπειρο του κόσμου. Αυτά δεν τα έχω ζήσει ούτε στην Αφρική».

Πηγή: www.gazzetta.gr