Στην Αθήνα βρίσκονται οι εκπρόσωποι του Νάτσο Σκόκο που θα συναντηθούν με τον Σταύρο Αδαμίδη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η συνάντηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σκόκο θα είναι η τρίτη μεταξύ των δύο πλευρών, με τις άλλες δύο να ολοκληρώνονται χωρίς αποτέλεσμα. Στην τελευταία μάλιστα, στην ΑΕΚ περίμεναν απάντηση μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. Πλέον, τόσο από την πλευρά της ΠΑΕ όσο και από του παίκτη, είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν μια και καλή το θέμα, ώστε να μπορέσουν να κινηθούν ανάλογα και στη συνέχεια.

Τα δεδομένα είναι απλά. Η πρόταση της ΑΕΚ αφορά 800.000 ευρώ πάγιες αποδοχές που με τα μπόνους φτάνουν το 1 εκ. ευρώ καθαρά, τη στιγμή που ο αργεντινός θέλει 1 εκ. σταθερές αποδοχές, που θα φτάνει τα 1,2 εκ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των ατομικών μπόνους. Η διαφορά είναι σημαντική, όχι όμως και ανυπέρβλητη, με τις σχετικές αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αυτό είναι και το κομμάτι που ποντάρουν στον Δικέφαλο μάλιστα, καθώς πλέον και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται πιο διαλλακτικός στην επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα. Το θέμα είναι όμως και η πιθανή εμπλοκή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, που σε επίπεδο ρευστού μπορούν να βγάλουν εκτός συναγωνισμού τους κιτρινόμαυρους. Γι` αυτό ακριβώς θα επιδιώξουν να τελειώσουν άμεσα το θέμα στην ΑΕΚ (το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας) ώστε να μπορέσουν να κάνουν ότι κινήσεις (μεταγραφικές και μη) χρειαστούν στη συνέχεια.