Άραβες και Τούρκοι γλυκοκοιτάζουν τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ωστόσο ο Αλγερινός θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Πανηγύρισε το βραβείο του καλύτερου γκολ της σεζόν! «Εγώ θέλω τις προσεχείς μέρες θα έχω συνάντηση με τον κ. Μαρινάκη. Θα δούμε τι θα μου πει ο πρόεδρος. Εγώ επαναλαμβάνω ότι θέλω να μείνω» τόνισε ο Ραφίκ Τζιμπούρ για το μέλλον του, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο πως αρνήθηκε προτάσεις από Τουρκία, αλλά και το ενδιαφέρον Αράβων.

Όσο για το ποιον παίκτη θεωρεί MVP του πρωταθλήματος, ο Αλγερινός έδειξε μια.. συμπάθεια προς τον συμπατριώτη του, Τζαμέλ Αμπντούν «ΜVP θα διάλεγα τους Αμπντούν και Ιμπαγάσα, αλλά θα έβαζα ένα κλικ παραπάνω στον πρώτο».

Ο Αλγερινός... σάρωσε στα βραβεία για το καλύτερο γκολ της σεζόν, τονίζοντας πως... τρελαίνεται να σκοράρει στα μεγάλα ματς «Μπήκαν πολλά όμορφα γκολ, όμως σίγουρα, από τη στιγμή που ψήφισε το κοινό για το δικό μου, αυτό με τιμά αρκετά. Σίγουρα για μένα τα παιχνίδια με ένταση είναι καλύτερα, θεωρώ πως είναι καλύτερο να σκοράρεις στα ντέρμπι, αφού έτσι ξεσηκώνεις τους φιλάθλους» κατέληξε. 

πηγή: Gazzetta.gr