Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων της Nova εκθείασε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Τζαμέλ Αμπντούν, εντείνοντας τις φήμες για απόκτηση του Αλγερινού άσου της Καβαλας από τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων της Nova τόνισε πως ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει τις ικανότητες για μια θέση στον Θρύλο, εντείνοντας τις φήμες για απόκτηση του Αλγερινού άσου της Καβαλας από τον Ολυμπιακό.

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ο Ραφίκ Τζεμπούρ ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε τον Αμπντούν στον Ολυμπιακό έδωσε πάσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε λέγοντας "μια στιγμή να ρωτήσω τον κόουτς", με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει χαμογελαστός πως "ο Αμπντούν μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Φυσικά και στον Ολυμπιακό".

Η δήλωση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τον Ερυθρό Κατάσκοπο του RedPlanet.gr που έχει γράψει για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων Καβάλας και Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Αλγερινού μεσοεπιθετικού στον Πειραιά.

Πηγή: www.redplanet.gr