Το Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν καθορισθεί οι ρόλοι των Πρέλεβιτς, Χατζόπουλου και Ραπτόπουλου που προστίθενται στην διοίκηση. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν πλέον για να πιστοποιηθεί στην πράξη το νέο διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ. Παράλληλα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει σχεδόν καταλήξει στην επιλογή του οικονομικού διευθυντή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ρόλους των τριών νέων στελεχών, οι αποφάσεις που έχουν παρθεί είναι οι εξής: Ο Μπάνε Πρέλεβιτς να αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ στη Λίγκα και να αποτελέσει ουσιαστικά το alter ego του Θόδωρου Ζαγοράκη στα κέντρα αποφάσεων.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος θα αναλάβει να οργανώσει το κλαμπ των μετόχων που πλέον αριθμεί περίπου 14.000 μέλη, ενώ ο Πάνος Ραπτόπουλος θα "χρεωθεί το δύσκολο κομμάτι της εξεύρεσης χορηγιών, ρόλο που στο παρελθόν είχε ο Ηλίας Βιολίδης

Οικονομικός διευθυντής από τις επιχειρήσεις Ραπτόπουλου

Ακόμη, ο Θόδωρος Ζαγοράκης φαίνεται να έχει καταλήξει και στον άνθρωπο που θα αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών. Πρόκειται για οικονομικό διευθυντή, προερχόμενο από τις επιχειρήσεις Ραπτόπουλου. Όλα αυτά αναμένεται να επικυρωθούν με την ολοκλήρωση του Δ.Σ.

Το πρωί στην Τούμπα βρέθηκε και ο εκρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Ζαβραδινός για την τυπική-εφόσον δεν θα υπάρχει παρουσία οπαδών των "πρασίνων"-σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Κυριακής (8/5).Πηγή: www.sport24.gr