Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν ήταν ξεκάθαρτος για το αν θα παραμείνει, και τη νέα αγωνιστική σεζόν, στον πάγκο της ΑΕΚ, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό της εφημερίδας «Marca», αφού εξέφρασε τα παράπονα του για τη συνεργασία του με τη διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας, τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει στο τέλος της σεζόν:

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Έχω υπογράψει γι' άλλον ένα χρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω. Θα δούμε τι θα γίνει μιλώντας με τον πρόεδρο μετά το τέλος της χρονιάς. Τώρα προέχουν τα πλέι οφ, μετά θα αποφασίσω», τόνισε ο Χιμένεθ, μιλώντας στη συνέχεια για τη συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ:

«Μου είχαν υποσχεθεί επτά μεταγραφές και στο τέλος ήρθε ένας από τις ακαδημίες της Ρεάλ, ένας δανεικός από την Αγγλία, ο Μίτσελ, και ο Μπαχά. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι καλή και εγώ έκανα ότι μπορούσα από την πλευρά μου για να έρθουν αυτοί.

Είχα ζητήσει, επίσης, τον δανεισμό παικτών από τη Σεβίλλη Β' αλλά ο πρόεδρος της και ο τεχνικός της διευθυντής δεν ήθελαν να φύγουν το χειμώνα. Εγώ πιστεύω ότι θα γύριζαν βελτιωμένοι όπως συνέβαινε και με τους παίκτες που είχα στις ακαδημίες.»

Τέλος, ο Χιμένεθ δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ: «Είμαι πολύ περήφανος για τους όλους τους παίκτες μου γιατί ξεπερνούν τους εαυτούς τους και καταφέρνουν περισσότερα από όσα μπορούν. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι απόδειξη της προσπάθειας αυτής των παικτών μου.»