Δικάζεται αύριο, 5 Μαΐου , ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης, ύστερα από δίωξη που άσκησε εναντίων του ο Αθλητικός Εισαγγελέας για δυσφήμιση του αθλήματος εξαιτίας των δηλώσεών του , τόσο στην Κρατική Τηλεόραση, όσο και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Ζούμε σε μια αθλιότητα, ο τελικός ήταν παρωδία. Ήταν ένα έργο στημένο και σκηνοθετημένο. Δεν είναι δυνατόν σ' έναν τελικό ποδοσφαίρου να τρώνε ξύλο οι ποδοσφαιριστές μου προσπαθώντας να προστατέψουν τις οικογένειές τους και να δέχονται επίθεση μπαίνοντας στα αποδυτήρια με σκυμμένο κεφάλι. Μάλιστα τους σημαδεύουν με πιστόλι.

 Το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Όταν το αουτσάιντερ μένει πίσω με γκολ δύο μέτρα οφσάιντ δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Η ΑΕΚ πήρε ένα κάλπικο τίτλο».

Εξάλλου, την ίδια ημέρα δικάζεται και η ΑΕΚ, αφού ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, χαρακτηρίζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν ευρείας κλίμακας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΚ είναι υπότροπη από τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό.