Ένταση σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν φίλαθλοι του Ηρακλή ήρθαν αντιμέτωποι με δυνάμεις της αστυνομίας, στο ύψος της οδού Τσιμισκή, στη διάρκεια της πορείας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ομάδα ατόμων εκτόξευσε αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών και αυτοί απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Νωρίτερα, οι φίλαθλοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο, όπου διαδήλωσαν φωνάζοντας συνθήματα.

Η προσέλευση στο ραντεβού που είχε δοθεί στις 20:00 στο Κατσάνειο  με τον αριθμό των φιλάθλων του Ηρακλή από την πρώτη στιγμή να ξεπερνάει τις 5.000. Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν δίστασαν να κρεμάσουνε και μία σημαία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων συνδυάζοντάς την με σχετικό σύνθημα που φώναζαν.

Η σημαία είχε τοποθετηθεί στα κάγκελα του Κατσανείου με ουκ ολίγους από τους φιλάθλους του Ηρακλή να ζητούσαν από τους ιθύνοντες της ομάδας την μετακόμισή της στην γειτονική χώρα αναφέροντας: "Τουλάχιστον εκεί θα μας σέβονται". Οι περισσότεροι από τους 7.000 οπαδούς του Ηρακλή από την πρώτη στιγμή φρόντισαν να κλείσουν όλες τις εξόδους προς τον περιφερειακό ενώ ανάμεσά τους βρίσκονταν και ποδοσφαιριστές της Α΄ ομάδας όπως οι Ηλιάδης, Παπαστεριανός, Κανακούδης και Τσίτας.

Πηγή: newpost/sport24.gr