Στην διοίκηση του Ολυμπιακού εμφανίζονται ενοχλημένοι με την συμπεριφορά του Κεβιν Μιραλάς και του μάνατζέρ του. Όλα είναι ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα. Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, τόσο για τον Κεβιν Μιραλάς, όσο και για τον μάνατζέρ του Κριστόφ Ενροτέ σε ό,τι αφορά το νέο συμβόλαιο των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει κάνει μια νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη, εκφράζοντας έτσι την εκτίμηση που του τρέφει, ωστόσο τόσο ο Βέλγος επιθετικός, όσο και ο εκπρόσωπός του, δεν κάνουν πίσω ζητώντας περισσότερα κοιτάζοντας μόνο τα συμφέροντα τους.
 
Οι Πειραιώτες έχουν ενεργοποιήσει από τον Ιανουάριο την οψιόν αγοράς του Μιραλάς από την Σεντ Ετιέν υπογράφοντας μαζί του τριετές συμβόλαιο έως το 2014, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1.100.000 ευρώ, με ρήτρα 4.200.000 ευρώ.

Ωστόσο, η ΠΑΕ θέλοντας να εκφράσει την εκτίμηση που τρέφει στον παίκτη και την πολύ καλή παρουσία που είχε, του πρόσφερε νέο κλειστό τετραετές συμβόλαιο ύψους 6.000.000 ευρώ, δηλαδή 1.500.000 ευρώ ετησίως έως το 2015 (αντί για 1.1 εκ. ευρώ έως το 2014), με σκοπό η ρήτρα να φτάσει από τα 4.2 εκ. στα 10.000.000 ευρώ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι αρνητική, δείχνοντας την διάθεση να φτάσει η ρήτρα το πολύ στα 5.500.000 ευρώ, γεγονός που εξόργισε τους Πειραιώτες.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, στον Ολυμπιακό είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του κυρίως γιατί ο παίκτης δεν σέβεται το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον σύλλογο, γιατί δεν εκτίμησε όσο πρέπει την δυνατότητα που του έδωσε ο Βαλβέρδε να αναδειχθεί σε μια θέση που ήθελε ο Μιραλάς, ενώ δεν είχε αγωνιστεί ποτέ εκεί στο παρελθόν και ξεκαθαρίζουν πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δεχθεί εκβιασμούς από κανέναν, ούτε το έκανε στο παρελθόν όσο καλός και αν είναι κάποιος ποδοσφαιριστής.

Έτσι, τα πάντα είναι ανοιχτά. Στο Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι πως αν στο σημερινό ραντεβού (5/5) ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή δεν βάλει νερό στο κρασί του, τότε οι Πειραιώτες θα αφήσουν την αρχική συμφωνία ως έχει, ενώ θα εκφράσουν ακόμη την διάθεση τους και να δώσουν τον παίκτη σε όποια ομάδα ενδιαφερθεί.Πηγή: www.sport24.gr