Παρά το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, Εντουάρντο Μαθία και Θόδωρος Γιαννίκος διαπραγματεύονταν επί ώρες τους όρους του συμβολαίου του 24χρονου Βέλγου φορ με τον ατζέντη του, Κριστόφ Ενροτό... εντούτοις δεν υπήρξε σημείο τομής και οι ερυθρόλευκοι καλούν την πλευρά Μιραλάς να σεβαστεί πλήρως το τριετές συμβόλαιο, το οποίο είναι εν ισχύ μετά την ενεργοποίηση της οψιόν με την Σεντ Ετιέν.

Ο Ολυμπιακός επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι ο Βέλγος άσος οφείλει να σεβαστεί το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του και τους όρους που περιλαμβάνονται σε αυτό. Αν οι δυο τους επιμείνουν σε αυτά που ζητάνε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, τότε ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει πλήρως τα συμφέροντά του.

Οι Πειραιώτες απέδειξαν ότι σέβονται όλους τους παίκτες τους, κάτι που συνέβη και στην περίπτωση του Μιραλάς, καθώς οι όποιες συζητήσεις γίνονται εξαιτίας της καλής τους θέλησης να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του. Όμως, από την στιγμή που δεν υπήρξε ταύτιση με τον Ενροτό, τότε οι ερυθρόλευκοι "κάθονται" πάνω στην ήδη ισχύουσα συμφωνία με τον παίκτη και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στο ελάχιστο.Πηγή: woop