Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε, για την συμμετοχή του σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό (μετά τον περσινό στο Παρίσι με τον Παναθηναϊκό), ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο σέντερ της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, μιλώντας στον Sentra 103, 3 έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα συναντήσει την Κυριακή, ενώ στάθηκε στην άμυνα που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στη Ρεάλ στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four.

«Νιώθω μεγάλη χαρά. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα να παίζω πάλι σε τελικό. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να παίξουμε όπως όλη την χρονιά. Να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε και κόντρα στην Ρεάλ.

Πιέσαμε πάρα πολύ. Παίξαμε τρομερή άμυνα. Ο Σαρπ μας βοήθησε πάρα πολύ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς πάντα επιφυλάσσει μια έκπληξη. Το θέμα δεν είναι να σκοράρω εγώ αλλά να βοηθήσω την ομάδα για την νίκη».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του περασμένου καλοκαιριού από τον Παναθηναϊκό: «Αυτή την στιγμή μόνο ο τελικός είναι στο μυαλό μου. Μετά βλέπουμε. Τώρα μόνο η Μακάμπι είναι στο μυαλό μου».
Πηγή: woop