Το σίριαλ με τον βέλγο θα έχει και νέα επεισόδια, αφού ο 23χρονος είναι απογοητευμένος από την αρνητική εξέλιξη των συζητήσεων και προσπαθεί να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τη διοίκηση. Μιλώντας το θέμα με συμπαίκτες του και ανθρώπους του περιβάλλοντός του εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα.
 
"Θέλω να μείνω. Και πιστεύω ότι μπορώ να μείνω. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά μπορούν να ξεπεραστούν. Όλα είναι ανοιχτά", έλεγε χθες χαρακτηριστικά ο βέλγος επιθετικός.
 
Την ίδια ώρα και στον Ολυμπιακό θέλουν να ρίξουν τους τόνους. Οι διοικούντες επιρρίπτουν ευθύνες στον μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό, ωστόσο είναι διατεθειμένοι να του δώσουν κι άλλοι ευκαιρία.
 
"Ήμασταν από την πρώτη στιγμή πολύ θετικοί στο να υπάρξει μια συμφωνία. Ίσως ο Κέβιν επηρεάζεται αρνητικά από τον μάνατζέρ του, ίσως έχει παρασυρθεί από τη φετινή χρονιά, ωστόσο είναι καλός παίκτης. Έχει χρόνο να σκεφτεί πιο ώριμα και να αποδεχθεί το συμβόλαιό του. Για μας το θέμα είναι λήξαν", τονίζουν στην πλατεία Αλεξάνδρας.
 Πηγή: woop