Μεγαλειώδης υποδοχή για μια μεγάλη ομάδα. Πάνω από 3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν και αποθέωσαν τους θριαμβευτές της Βαρκελώνης. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 3.000 και πλέον φίλοι του Παναθηναϊκού, υποδέχθηκαν την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που έφερνε μαζί της και το έκτο Ευρωπαϊκό από την Βαρκελώνη και παραλίγο να… γκρεμίσουν το αεροδρόμιο. Για την ακρίβεια το σημείο που βγαίνουν οι αποσκευές (Cargo).

Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» παρότι αρχικά ξεκίνησαν με δεδομένο το ότι η αποστολή θα έφτανε στις 03:00, αλλά τελικά έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 04:00, όχι απλά δεν έφυγαν, αλλά χρόνο με τον χρόνο γινόντουσαν περισσότεροι, σε μία υποδοχή αντάξια της κατάκτησης του έκτου Ευρωπαϊκού. Το gazzetta.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει τα όσα συνέβησαν με τους παίκτες, παρότι οι περισσότεροι ήταν συνηθισμένοι, να τα έχουν χαμένα με αυτά που αντίκρισαν.

Όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους, ακόμα και ήρεμος Διαμαντίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να χαιρετάει τον κόσμο και νε ευχαριστεί τους πάντες για την υποδοχή.
Πηγή: gazzetta.gr