Την κατάκτηση του έκτου Πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Παναθηναϊκό την… υποδέχθηκαν με διθυραμβικά σχόλια οι ιστοσελίδες της «Γηραιάς Ηπείρου» με κεντρικά πρόσωπα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Η Ευρώπη υποκλίνεται στον Ομπράντοβιτς», είναι ο τίτλος της ισπανικής ιστοσελίδας της “As” η οποία συμπληρώνει… «Όγδοος τίτλος για τον Σέρβο προπονητή και έκτος για τον Παναθηναϊκό απέναντι σε μια Μακάμπι η οποία πάλεψε μέχρι το τέλος. Επίδειξη τακτικής από την ελληνική ομάδα καθοδηγούμενη από τον Διαμαντίδη», αναφέρει στη συνέχεια.

«Ο Παναθηναϊκός, βασιλιάς της Ευρώπης», αναφέρει η ιστοσελίδα της Marca στην πρώτη της σελίδα ενώ εσωτερικά γράφει:

«Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα όνομα: Παναθηναϊκός», αναφέρει και συνεχίζει: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει ένα όνομα. Στην αλήθεια έχει πολλά αλλά σχεδόν όλα φοράνε πράσινα και παίζουν για τον Παναθηναϊκό. Μια μηχανή καθοδηγούμενη από τον Ομπράντοβιτς ήταν ασταμάτητη. Η Μακάμπι ποτέ δεν έβαλε σε μπελάδες τους Έλληνες οι οποίοι πήραν την νίκη στον τελικό της Ευρωλίγκας», καταλήγει.

«Ο Παναθηναϊκός κατακτά την έκτη του Ευρωλίγκα», αναφέρει η καταλανική, Sport. «Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Μακάμπι και κατέκτησε το έκτο Ευρωπαϊκό στην ιστορία του, επανακτώντας τα σκήπτρα από την Μπαρτσελόνα», καταλήγει.

«Η Ευρωλίγκα είναι το βασίλειο του Ομπράντοβιτς», υποστηρίζει η ιταλική, Gazzetta dello Sport και συνεχίζει: «Ο Παναθηναϊκός είναι Πρωταθλητής Ευρώπης για έκτη φορά στην ιστορία του νικώντας την Μακάμπι. Το έκτο θαύμα του Ομπράντοβιτς», συνεχίσει η ιταλική ιστοσελίδα η οποία συνεχίζει την… αποθέωση στον Ομπράντοβιτς. «Κανένας άλλος δεν έχει νικήσει τόσα τρόπαια»…
Πηγή: www.sport-fm.gr