Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, είχαν πάει και οι δύο αποφασισμένοι να τα βρουν, ώστε να πάρει τέλος αυτό το σίριαλ, που είχε ξεκινήσει από τον Ιανούριο και κορυφώθηκε στις δύο συναντήσεις που είχαν τις προηγούμενες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» με τον μάνατζερ του παίκτη.

Η συνάντηση δεν κράτησε πολλή ώρα, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν σαφής. Αφού ξεκαθάρισε την πρόταση του Ολυμπιακού, στη συνέχεια είπε στον Μιραλάς: «Για μένα όλοι οι παίκτες είναι το ίδιο πρωταθλητές και όλοι συμβάλανε στην κατάκτηση αυτού του τίτλου. Κι εσύ είχες μεγάλη συμβολή, αλλά και οι συμπαίκτες σου». Του είπε ακόμη πως ο Ολυμπιακός τους παίκτες που θέλει θα τους κρατήσει και άφησε αιχμές για τη στάση του μάνατζερ Κριστόφ Ενροτό, λέγοντας πως «...ουδείς μπορεί να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας».

Από τη δική του μεριά ο Μιραλάς επανέλαβε πως προσωπικά ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και πως αντιλαμβάνεται την ευθύνη και κάπου εκεί πλέον άρχισε να διαφαίνεται η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι αποδοχές του πρώτου σκόρερ φέτος των πρωταθλητών θα κυμανθούν σύμφωνα με όσα πρόεβλεπε η αρχική συμφωνία, ενώ ο Μιραλάς αποδέχθηκε τελικά τη ρήτρα στα επίπεδα που επιθυμούσε ο Ολυμπιακός, δηλαδή αυτή θα ανέλθει στα 8 εκατομμύρια ευρώ.