Μετά την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από τα φιλικά της Κύπρου μετατέθηκε το  ραντεβού της διοίκησης με τον Ούρκο Πάρντο για το θέμα παραμονής του Ισπανοβέλγου τερματοφύλακα. Για την προσεχή Παρασκευή μετατίθεται το κρίσιμο ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Ούρκο Πάρντο όσον αφορά το θέμα παραμονής του Ισπανοβέλγου τερματοφύλακα.

Παρά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί και ήθελε τον 27χρονο πορτιέρο να συζητάει την Δευτέρα με τους ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με τις δύο πλευρές να μεταθέτουν το ραντεβού τους μετά τα δύο φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» επί κυπριακού εδάφους με ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσσού.

Σε περίπτωαση κατά την οποία ο Πάρντο δεν μειώσει τις παράλογες απαιτήσεις του που αγγίζουν το ένα εκ. ευρώ πολύ δύσκολα προβλέπεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αλλά ακόμα και να δεχτεί την πρόταση της πειραϊκής ομάδας, η οποία φτάνει το πολύ τις 350.000 ευρώ, γνωρίζει οτι θα παραμείνει μόνο για δεύτερος τερματοφύλακας και εκτός των άλλων οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καταβάλλουν ένα ποσό και στην Ραπίντ Βουκουρεστίου, στην οποία και ανήκει ο Πάρντο.


πηγή: Gazzetta.gr