Παρόλο που το κλίμα στην Παιανία την Δευτέρα δεν ήταν ιδανικό με όσα είχαν συμβεί με τον "Δικέφαλο του Βορρά" αλλά και όσα έγιναν στα αποδυτήρια της Τούμπας, ο Τζιμπρίλ Σισέ έδειξε και πάλι τι εστί επαγγελματισμός. Ο Γάλλος αρχηγός του Παναθηναϊκού έδειξε μετανιωμένος από το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Καραγκούνη στην Τούμπα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση την Δευτέρα ο Γάλλος σούπερ σταρ των "πράσινων" ζήτησε συγνώμη από τον "τυπάρα", θέλοντας να αποκαταστήσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από τα νεύρα του.


"Γιώργο σου ζητώ συγνώμη. Μίλησα άσχημα, περισσότερο από όσο έπρεπε. Τα νεύρα ήταν τεντωμένα από την ήττα. Έτσι κι αλλιώς μίλησα γενικά. Δεν τα αναφέρθηκα σε σένα ή σε κάποιον συγκεκριμένα. Αυτό που έγινε πρέπει να τελειώσει εδώ" είπε ο Σισέ στον Ελληνα μέσο.

Αν και αρχικά ο "τυπάρας" φάνηκε να δέχεται τις εξηγήσεις του πρώτου σκόρερ της  Σούπερ Λίγκα φάνηκε στα "μάτια" των συμπαικτών του να παραμένει ακόμη ενοχλημένος με το συμβάν της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει πάντως να διευκρινίσουμε πως για το περιστατικό μερικοί από τους συμπαίκτες των δύο παικτών αναφέρουν πως ο Σισέ δεν μίλησε επί προσωπικού στον Καραγκούνη αλλά σε γενικό επίπεδο και ήταν "σκασμένος" από την ήττα σ την πρεμιέρα των πλέι οφ.