Την ενοχή και των 11 κατηγορουμένων για την υπόθεση του τροχαίου των Ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, αποφάσισε πριν από λίγο το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Ποινές φυλάκισης από έξι έως και τριαντατρεις μήνες, με αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους κατηγορούμενους για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου των Ολυμπιονικών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, το 2004.

 Το δικαστήριο επέβαλε στους δύο Ολυμπιονίκες συνολική ποινή, κατά συγχώνευση,31 μηνών φυλάκισης, και στον προπονητή τους, Χρήστο Τζέκο, φυλάκιση 33 μηνών.

 Οι κατηγορούμενοι γιατροί του ΚΑΤ καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από 6 έως 8 μήνες, ενώ στους δύο αυτόπτες μάρτυρες επιβλήθηκε φυλάκιση 7 και 15 μηνών.

 Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις όλων των κατηγορουμένων.  Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τους δύο Ολυμπιονίκες, τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, εφτά γιατρούς του ΚΑΤ και τον κατά δήλωσή του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου για όλες τις κατηγορίες όπως εισάγονται στο κατηγορητήριο. Ο εισαγγελέας έδρας ζήτησε από τους δικαστές να αναγνωρίσουν ελαφρυντικά στους δέκα κατηγορουμένους πλην του Χρήστου Τζέκου, όπως είχε εισηγηθεί και στην πρότασή του.