Ιστοσελίδα των Σκοπίων αποκαλεί "Έλληνες Ναζί" τους οπαδούς της Πορτ Μέλμπουρν κατηγορώντας τους για βανδαλισμούς και κάψιμο της σημαίας των Σκοπίων στο γήπεδο της ομάδας Αλτόνα Μάτζικ που ανήκει σε Σκοπιανούς. Όλα ξεκίνησαν παραμονές της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της 1η κατηγορίας του πρωταθλήματος στην πολιτεία της Βικτόρια.

Οι παράγοντες της Αλτόνα Μάτζικ που εκπροσωπεί την Σκοπιανή κοινότητα καταγγέλουν τους Ελληνοαυσταλούς οπαδούς της Πορτ Μέλμπουρν πως προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο τους.

Οι Σκοπιανοί φτάνουν στο σημείο να ισχυριστούν πως οι υποστηρικτές της Πορτ Μέλμπουρν έσκαψαν τουλάχιστον 10 τάφους μέσα στον αγωνιστικό χώρο (!), έκαψαν τη σημαία που χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί και σχεδίασαν τον αγκυλωτό σταυρό!

Παράλληλα όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Αλτόνα Μάτζικ οι αντίπαλοι τους έγραψαν συνθήματα στα γκολπόστ και τα αποδυτήρια ενώ προκειμένου να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους χάραξαν στον αγωνιστικό χώρο τη φράση "ultras group of Hellas".

Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για το συμβάν, το οποίο σύμφωνα πάντα με τους Σκοπιανούς είχε ως συνέπεια να προκληθούν ζημιές στο "Πέισλι Παρκ Σόκερ Κόμπλεξ" που φτάνουν τα 15.000$ Aυστραλίας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Πορτ Μέλμπουρν, η οποία προπορεύεται στην βαθμολογία επιβλήθηκε με 2-1.

  

Πηγή: www.sport24.gr