Από την ΑΕΚ τονίζουν ότι η συνάντηση έγινε σε «πολύ καλό κλίμα» και ότι υπάρχει «συγκρατημένη αισιοδοξία» για την ανανέωση του συμβολαίου του Σκόκο μέχρι το 2013. Προσθέτουν δε πως θα χρειαστεί τις προσεχείς μέρες να γίνουν κι άλλες επαφές.

Η ΑΕΚ προχωρά σε οικονομική υπέρβαση για να κρατήσει τον Σκόκο. Η αρχική πρόταση των 870.000 ευρώ ετησίως (συν τα όποια μπόνους) βελτιώθηκε και πλησιάζει κατά πολύ τις απαιτήσεις του παίκτη, δηλαδή 1 εκατομμύριο ως πάγιες απολαβές συν σχεδόν τα διπλάσια μπόνους (συμμετοχών και κινήτρων). Παράλληλα, η ΠΑΕ προσφέρει και έναν καλύτερο διακανονισμό, με τις δόσεις του συμβολαίου να είναι πιο άμεσες.

Πλέον όλα συνηγορούν στο να υπάρξει τελική συμφωνία μέσα στην επόμενη βδομάδα. Άλλωστε είναι επιθυμία της ΑΕΚ να έχει δοθεί λύση στο θέμα Σκόκο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (27 Νοεμβρίου) για να πάει τόσο ο Αργεντινός όσο και όλη η ομάδα στο παιχνίδι με ανεβασμένη ψυχολογία.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Σκόκο λήγει στις 30 Ιουνίου 2011 και αν δεν επέλθει συμφωνία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, από την 1η Ιανουαρίου ο Αργεντινός μπορεί να διαπραγματευθεί και με άλλες ομάδες.