Ο Ίαν Βουγιούκας θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να κατακτήσει το ντάμπλ με τον Παναθηναϊκό, επομένως δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει κάποια από τις δύο εγχώριες κούπες στον Ολυμπιακό. Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από όσα δήλωσε στην Sportday:

Για την αγωνία την μέρα του τελικού με τη Μακάμπι τόνισε:

«Ανήμερα του τελικού ξύπνησα δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη αφύπνιση της ομάδας, άρχισα να σκέφτομαι το παιχνίδι και δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. "Έπαιζα" στο μυαλό μου τα συστήματα».

Για την τρίτη του συμμετοχή σε Final-Four:
«Ε, η τρίτη ήταν και η φαρμακερή. Η παρέα, βέβαια, αυτή τη φορά ήταν η ιδανική! Όταν είσαι μέλος μιας ιστορικής ομάδας, με τεράστιους παίκτες και κόουτς και ακόμα πιο μεγάλη εμπειρία, δύσκολα χάνεις».

Για τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν βγουν στο παρκέ να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι ανέφερε:

«Μας είπε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, πως πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να χαρούμε το παιχνίδι».

Η πιο έντονη στιγμή σε αυτή τη διοργάνωση:

«Ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο με τη Μακάμπι. Μου φάνηκε ότι διήρκεσε... δύο ώρες. Δεν τελείωνε με τίποτα. Όταν ακούστηκε το φινάλε ήταν, μακράν της δεύτερης, η πιο θαυμάσια στιγμή που έζησα. Ήταν η λύτρωση».Πηγή: gazetta.gr