Δεν χάνουν χρόνο στον Ολυμπιακό ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που έχει ήδη μεταβεί στην Κύπρο για την περιοδεία των «ερυθρόλευκων», θα έχει νέο ραντεβού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες θα συνομιλήσουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο μεγαλομέτοχος των Πρωταθλητών Ελλάδας περιμένει την πλήρη λίστα που θα του δώσει ο προπονητής της ομάδας, με τα ονόματα όλων των υποψήφιων στόχων. Οι εισηγήσεις του Βαλβέρδε, θα γίνουν έχοντας πρώτα πάρει και την  άποψη των Μαθία και Κοβάσεβιτς, αφού οι τρεις άνδρες έχουν στενή συνεργασία.

Κατ' αρχήν, η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες από τη Βαλανσιέν λογικά θα προχωρήσει , αφού ο Ισπανός τεχνικός έχει «ανάψει» το πράσινο φως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο Ερνέστο έχει δώσει το «ΟΚ» και για τον Άρνολντ Μβουμπά της Λοριάν. Σε σύγκριση με την περίπτωση του Σάντσες όμως είναι πιο δύσκολη η περίπτωσή του καθώς θα απαιτηθούν περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του.

Επιπλέον, ο Χέιχο της Ουντινέζε είναι ένας από τους επικρατέστερους υποψήφιους προς αγορά, αναφορικά με τη θέση στην επίθεση που φαίνεται ότι μένει κενή μετά την – θεωρητικά – δεδομένη αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, το καλοκαίρι.

Για τον Έλληνα επιθετικό, οι προθέσεις του Βαλβέρδε έγιναν γνωστές με τον αποκλεισμό του ποδοσφαιριστή από την αποστολή που μετέβη στην Κύπρο για τα φιλικά παιχνίδια, αλλά μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο διεθνής φορ θα φύγει από το λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό θα ήθελαν  να τον παραχωρήσουν εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, όπως τον περασμένο Ιανουάριο που μετακόμισε στον Πανιώνιο, αλλά υπάρχει πάντα η επιλογή της πώλησής του, όπως επίσης και της αποχώρησής του με τη μορφή ανταλλάγματος σε κάποια άλλη ομάδα!
Πηγή: www.bam.gr