Ο Τάκης Λεμονής θα παραμείνει προπονητής του Πανιωνίου, παρά τα όσα είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό, όταν ακόμη ήταν ανοιχτό το θέμα της αδειοδότησης. Ο πρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης, μιλώντας στον «NovaΣπορ FΜ 94,6», τόνισε για το θέμα αυτό. «Ο Τάκης Λεμονής εξέφρασε μία ανησυχία. Χθες όμως, είχαμε μία συνάντηση τριών ωρών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η αδειοδότηση πήγε πολύ πίσω θέματα που μας απασχολούν. Ό,τι ήταν να κάνουμε μας πήγε τρεις βδομάδες πίσω. Δεν το συζητώ, θα είναι και του χρόνου εδώ».

Αναφερόμενος στο θέμα της αδειοδότησης είπε: «Είναι ένα θέμα που τελείωσε ευχάριστα, αλλά όχι ομαλά. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η ανωμαλία. Θα τα πούμε τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να καταλάβουμε».

Ο κ. Βεντούρης ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, ότι έχουν γίνει οι προτάσεις ανανέωσης των συμβολαίων σε Κοντοέ, Γουνδουλάκη και Γιόνσον και πως υπάρχει καλό κλίμα, πως οι μεταγραφές θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από το ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν, ενώ για τον Κώστα Μήτρογλου δήλωσε: «Είναι διακαής μας πόθος. Είναι πολύ δύσκολο, όμως. Έχω μιλήσει με τον κ. Μαρινάκη και μου έχει πει ότι είναι δύσκολο. Είναι εσωτερικό θέμα του Ολυμπιακού. Απλά, θέλω να πω κάτι στον Κώστα, πως πρέπει να προσέξει λίγο τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να προσέξει, γιατί το έχει ρίξει λίγο έξω».

Τέλος, για την οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου και αν έχουν υπάρξει επαφές με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ΠΑΕ, απάντησε: «Έχω κάποιες επαφές, αλλά δεν ξέρω πώς θα τελεσφορήσουν. Αρχικά, περίμεναν, φαντάζομαι, να σωθεί ο Πανιώνιος και μετά να τελειώνει με το θέμα της αδειοδότησης. Τώρα υπάρχουν κάποιες επαφές. Προχωράμε, όμως, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα υπάρξει κάποιος επενδυτής. Ο Πανιώνιος είναι η πιο εκπληκτική περίπτωση που υπάρχει. Τα νούμερα που εξηγώ στους ενδιαφερόμενους, δεν τα πιστεύουν. Είναι τελείως καθαρό μαγαζί. Και είναι λογικό, αφού ο κ. Τσακίρης δεν έχει αφήσει το παραμικρό χρέος, παρότι μπορεί να τον επικρίνει κάποιος για πάρα πολλά. Η διαχείριση Τσακίρη αποτελεί φαινόμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».