Χαμηλούς τόνους προσπάθησε να κρατήσει ο Γιώργος Πρίντεζης, μετά τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως κύριως στόχος είναι το πρωτάθλημα, ενώ αφιέρωσε στην ομάδα το πρώτο τρόπαιο του με τους «ερυθρόλεκους»:

«Η αρχή δεν ξέρω αν έγινε, όμως το σημαντικό είναι πως, σεμνά και ταπεινά, καταφέραμε να πάρουμε ένα κύπελλο πολύ σημαντικό για εμάς και, κυρίως, την ψυχολογία μας, τον κόσμο μας και τη διοίκηση.

Τώρα, κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το χάσουμε, όπως πέρυσι. Τα κεφάλια μέσα και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι μεγάλη ομάδα, όμως πιστεύω ότι, εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και κάνουμε αυτό που λέει ο προπονητής μας τότε μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το πρώτο μου Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Το αφιερώνω στην ομάδα μου και σε μένα. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια στην ομάδα. Ελπίζω αυτή να ήταν μόνο η αρχή και να συνεχίσουν να έρχονται τίτλοι στην ομάδα».
Πηγή: woop