Ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών έχει σκοπό να «τελειώσει» τις περιπτώσεις των Κάρλο Σάντσεζ και Νέλσον Βαλτέζ, αλλά θέλει να μιλήσει και με Ρόμα για Πιζάρο. Ταξίδια σε όλη την Ευρώπη. Ο Μαθία ετοιμάζει βαλίτσες για τη Γαλλία με σκοπό να συναντηθεί με τη διοίκηση της Βαλενσιέν, αλλά και με τον Κολομβιανό για να «κλείσει» τη μεταγραφή. Κύκλοι της ΠΑΕ αναφέρουν επίσης ότι τα όσα έχουν βγει προς τα έξω τις τελευταίες ώρες περί αύξησης των απαιτήσεων των Γάλλων δεν ευσταθούν, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει εξουσιοδοτήσει τον Ισπανό να κάνει το deal με μάξιμουμ 3.5 εκ. ευρώ για ομάδα και παίκτη.

Συν τις άλλοις, από τη διοίκηση επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον 28χρονο Παραγουανό άσο, ο οποίος αρέσει αρκετά στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Πρωταθλητής, όταν σε συζήτησή του με τον Μαθία σχετικά με το τι είδους παίκτη ψάχνει για τη συγκεκριμένη θέση, ο Ισπανός πρότεινε αμέσως τον Βαλτέζ.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο Μαθία πραγματοποίησε ταξίδι «αστραπή» στην Ισπανία το περασμένο Σαββατοκύριακο με σκοπό να προχωρήσει την περίπτωση Βαλντέζ, παρά το γεγονός ότι δεν βγαίνει κάτι πιο επίσημο ακόμη προς τα έξω. Επίσης, ο Μαθία θεωρεί ότι μπορεί να κλείσει τη δουλειά με λιγότερα από τα μισά που φέρεται να είναι η ρήτρα του παίκτη της Χέρκουλες, ήτοι 4 εκ. ευρώ.

Εκτός των άλλων, ο Μαθία έχει εκφράσει τη σκέψη να ταξιδέψει και στην Ιταλία και να συνομιλήσει με τη Ρόμα για την περίπτωση Πιζάρο, αλλά και αν του δώσουν άδεια, και με τον ίδιο τον παίκτη, ώστε να μάθει από πρώτο χέρι κατά πόσο ο Χιλιανός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, αλλά και τις ακριβείς προϋποθέσεις και πιθανότητες που θα έχει ένα τέτοιο σενάριο να πραγματοποιηθεί.


Πηγή: www.gazzetta.gr