Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προτίθεται να συναινέσει στην παραχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, μολονότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να δαπανήσει αστρονομικά ποσά για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ. Ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας Σεϊχης, Μανσούρ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναγιάν, είναι διατεθειμένος να φθάσει την πρόταση του έως τα 180 εκατ. ευρώ (!!), αλλά η «βασίλισσα» δε δείχνει να συγκινείται και δε θέλει ούτε να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του πρώτου σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Η Ρεάλ δεν θέλει μπει στην κουβέντα αυτή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται όποια και αν είναι η πρόταση, όσο μεγάλο και αν είναι το ποσό. Ο Κριστιάνο δεν θέλει να φύγει και η Ρεάλ τον απέκτησε όχι για να τον πουλήσει, αλλά για να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους τα επόμενα χρόνια», είναι η κατηγορηματική δήλωση εκπροσώπου των «μερένχες», που φιλοξενεί σήμερα η αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης «AS».

Να σημειώσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δαπάνησε το καλοκαίρι του 2009 περίπου 93 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.