Ίσως και για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Γιουσέιν Μπολτ αισθάνεται αγχωμένος. Ο Τζαμαϊκανός θα τρέξει την Πέμπτη στο golden gala της Ρώμης κι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του από τον Αύγουστο, όταν και ηττήθηκε από τον Τάισον Γκέι.
«Για πρώτη φορά είμαι λίγο αγχωμένος. Επειδή δεν έτρεξα για τόσο μεγάλο διάστημα. Ξέρω πως έρχομαι σε φόρμα. Με τον προπονητή μου κάναμε πολλή δουλειά για αυτόν τον αγώνα», ανέφερε, ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ κι όχι μόνον, ο άνθρωπος που έριξε τα γνωστά για μας όρια της ταχύτητας.

Το σημαντικό είναι πως σήμερα, ο Μπολτ εμφανίζεται πιο ενδυναμωμένος.

«Έχω δουλέψει πολύ στην ενδυνάμωση, γι' αυτό ίσως να φαίνομαι λίγο διαφορετικός. Αυτό όμως που πραγματικά με ενοχλεί είναι τα πρώτα 30 μέτρα, επειδή είμαι ψηλός. Δουλεύω σ' αυτό το κομμάτι», εξήγησε. Στο γκραν πρι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία.

«Είναι προετοιμασία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η περυσινή χρονιά δεν ήταν καλή, ήμουν στα κάτω μου. Τώρα, όμως, επανέρχομαι κι έχω το μυαλό μόνο στο Παγκόσμιο», είπε.

Αυτοί θα διεξαχθούν στην Νταεγού, στην Κίνα από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Την Πέμπτη, πάντως, θα πάρουμε μία γεύση από τον νέο Γιουσέιν Μπολτ.

Πηγή: contra.gr