Παρουσία πλήθους κόσμου και δύο ποδοσφαιριστών από τους πιο βασικούς στο έπος του Euro 2004 πραγματοποιήθηκαν απόψε στα Χανιά τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής Ελλάδος που δημιούργησε στα νέα του γραφεία στο Παλιό Λιμάνι της πόλης ο Γαλανόλευκος Φάρος. Την ομάδα που έγραψε ιστορία στα γήπεδα της Πορτογαλίας εκπροσώπησαν οι Αντώνης Νικοπολίδης και Γιούρκα Σεϊταρίδης που έκοψαν και την κορδέλα των εγκαινίων ενώ νωρίτερα από τις 9πμ-2μμ έγινε αιμοδοσία στο χώρο των γραφείων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών. Χανίων «Άγιος. Ιωάννης».

Ο Γαλανόλευκος Φάρος τίμησε τους δημοσιογράφους: , Κώστα Βερνίκο, Δημήτρη Μαλισιώβα, Σπύρο Μπουλή, Παύλο Γερακάρη (πρόεδρο ΠΣΑΤ) για την προσφορά τους στην εθνική Ελλάδος και στον σύλλογό, τον πρώην διεθνή διαιτητή Περικλή Βασιλάκη, τον δήμαρχο Χανίων Μανωλη. Σκουλάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Απόστολο Βουλγαράκη και τον αντιπρόεδρο της ΤΕΔΚ.Χανίων Ελευθέριο Παπαδερό, για την στήριξη τους στο σύνδεσμο.

    Στους Νικοπολίδη και Σειταρίδη δόθηκε από ένα κρητικό μαχαίρι και το φωτογραφικό άλμπουμ του φάρου ενώ και οι δυο ανακηρύχθηκαν μέλη του, με τον αριθμό 4001 και 4002 αντίστοιχα..

    Κατά την διάρκεια παρουσιάσθηκε και το φωτογραφικό λεύκωμα του Γαλανόλευκου Φάρου, με 350 φωτογραφίες από το 2004 μέχρι και σήμερα

    Το λεύκωμα επιμελήθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικού Τύπου Γιάννης Δάρας που έδωσε και αυτός το παρών στην εκδήλωση.

    Το λεύκωμα στο οποίο υπάρχουν στιγμές από την πορεία της εθνικής και της παρουσία των μελών του Φάρου προλογίζουν οι αρχηγοί της εθνικής Θεοδωρής Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης, ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος.

πηγή: Cretalive