Η ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Σφακιανάκη. Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε νέο συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου με ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου 2012. Ο Στέλιος Σφακιανάκης ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2009 κι έχει 49 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, ήταν δε βασικό στέλεχος στον τελικό του Κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου. Έχει σκοράρει 7 φορές στο πρωτάθλημα ( 2 γκολ την περίοδο 2009-10 και 5 γκολ την περίοδο 2010-11)».
 
«Ανταμείφθηκαν οι κόποι μου»

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο ποδοσφαιριστής, που είναι ένας από τους λίγους που δέχθηκαν πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου τους, τόνισε στο επίσημο site του συλλόγου τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω στον Ατρόμητο και νομίζω ότι ανταμείφθηκε η προσπάθεια μου στα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούσα για να πετύχουμε τους στόχους μας.


Η πιο μεγάλη μας στιγμή ήταν ο τελικός του Κυπέλλου, ανεξάρτητα από τα όσα έγιναν, και ελπίζω να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και στο μέλλον γιατί ο Ατρόμητος είναι ομάδα που διαθέτει τα εχέγγυα για να κάνει πάντα βήματα μπροστά».Πηγή: woop.gr