Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε στην συνέντευξη Τύπου πως το 2-0 είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», παραδέχτηκε πως η διαιτησία έκανε λάθη, όπως έγιναν και στο ΣΕΦ, αλλά και στους αγώνες που είχαν κερδίσει οι «ερυθρόλευκοι» μέσα στην χρονιά

Επιπλέον, υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα πάει στο επόμενο παιχνίδι για τη νίκη σαν να είναι η τελευταία του ευκαιρία.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για δύο διαφορετικά ημίχρονα. Υποπέσαμε σε κάποια λάθη χωρίς κανένα λόγο. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει τον τρόπο που αμύνεται. Περιμέναμε να παίξει ζώνη και ήμασταν έτοιμοι για αυτό. Αλλά ακόμα και αν είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, αν είσαι νευρικός κάνεις λάθη. Και αυτό είπα στους παίκτες στην διάρκεια της ανάπαυλας.

Τους είπα ότι θα χρειαστώ πάνω από μισή ώρα να τους εξηγήσω τι λάθη έκαναν. Τους είπα πως όλα εξαρτιόνται από εμάς. Και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ. Κάναμε λιγότερα λάθη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα, όπως και ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλή άμυνα.

Παίξαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και ίσως η διαφορά των δώδεκα πόντων δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Το 2-0 είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται για να επανέλθει στο παιχνίδι.

Όλοι νιώθουν πίεση και δεν την έχει μόνο ο Ολυμπιακός για το τρίτο ματς. Και εμείς πάμε στο ΣΕΦ, σαν να είναι η τελευταία ευκαιρία για μας".

Για την διαιτησία: "Δεν μίλησα για τίποτα όταν χάσαμε τρία ματς. Έκαναν λάθη και σήμερα, όπως έκαναν στο ΣΕΦ την Πέμπτη, όπως έκαναν στον τελικό του Κυπέλλου, ή στα δύο ματς του πρωταθλήματος. Είναι αδύνατον η διαιτησία να είναι 100% σωστή. Όλοι μπορούν να βρουν λάθη τους. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μιλήσω για την διαιτησία».Πηγή: woop.gr