Ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε δηλώσεις του υποστήριξε πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του ωστόσο διευκρίνισε ότι κάποια στιγμή σκέφτεται να φύγει. Ο πορτιέρο του "τριφυλλιού" μίλησε για το σοκ που υπέστη από τις αποδοκιμασίες για το ίδιο αλλά και την απουσία ενός "Πατέρα" στο προεδρικό θώκο. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την απουσία ενός ανθρώπου σαν τον Νικόλα Πατέρα αλλά και τις αποδοκιμασίες εις βάρος του στο ματς με τον Ηρακλή.


Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζόρβα:

- Για το αν σκέφτεται το εξωτερικό...

"Έκανα πρόσφατα μία δήλωση και παρερμηνεύτηκε. Είπα πως είμαι επαγγελματίας κι αν σέβομαι τον εαυτό μου, κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Κάποιοι έβαλαν τίτλο φεύγω γιατί είμαστε μίζεροι. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φύγω. Έχω συμβόλαιο και το τιμώ. Αλλά ότι κάποια στιγμή σκέφτομαι να φύγω, αυτό είναι αλήθεια."

- Γιατί χάθηκε το πρωτάθλημα...

"Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ήταν το πιο σημαντικό. Όχι μόνο επειδή χάσαμε όπως χάσαμε. Μετά δεχθήκαμε μια επίθεση αγάπης από τους οπαδούς, μία αίσθηση πως είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας. Εκεί χαλαρώσαμε, ζήσαμε κι εμείς την ψευδαίσθηση. Χαλαρώσαμε τόσο που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε δικά μας παιχνίδια."

- Τι πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό του χρόνου...

"Για να λειτουργήσει η ομάδα πρέπει να έχει ένα πρόσωπο μπροστά, κάποιον να την οδηγεί. Όπως ήταν μέχρι πέρυσι με τον Πατέρα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλες οι ομάδες. Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε κι εμείς."

- Για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού:

"Αυτό το παιχνίδι ίσως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Του χρόνου σκεφτόμαστε να καθυστερήσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Να κάνουμε πράξη την αποχή και αν δεν αλλάξουν επίσημα ορισμένα πράγματα, να μην ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα."

- Η χειρότερη στιγμή σου..
 
"Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Όποτε έπιανα την μπάλα το γήπεδο με αποδοκίμαζε. Ήταν τρομακτικό, πληγώθηκα, έπαθα μεγάλο σοκ. Αλλά ήταν κι ένα μεγάλο μάθημα. Σε κάθε ομάδα είθισται να υπάρχουν θύματα".


Πηγή: www.sport24.gr