Ο Σταν Φαλκς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό μετά από την ξαφνική απόφαση του Ζήση Βρύζα να πει όχι στην πρόταση που του είχε γίνει. Εκτός από τον Ολλανδό, άλλο ένα όνομα ενός παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προστέθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους. Αυτό του Ρενέ Χένρικσεν για τον οποίο υπάρχει μεγάλη εκτίμηση από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Η απόφαση θα ληφθεί σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Σε αυτό θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ονόματα των υποψηφίων για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Σταν Φαλκς
Το όνομα του Ολλανδού τεχνικού διευθυντή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, μετά από την άρνηση του Ζήση Βρύζα. Ο Φαλκς έχει δουλέψει στη Βίσλα Κρακοβίας. Ο Δημήτρης Γόντικας έχει μιλήσει μαζί του και τον έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση σε σχέση με τον Τζιανλούκα Νάνι.

Στα υπέρ του Σταν Φαλκς, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι στη Βίσλα Κρακοβίας δούλεψε με περιορισμένο μπάτζετ και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να έχει συνομιλίες με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ρενέ Χένρικσεν
Το νέο όνομα στη λίστα του τριφυλλιού. Οι άνθρωποι του ΠΑΟ τον εκτιμούν απεριόριστα, όπως και οι οπαδοί του. Οι πιθανότητες όμως να ασχοληθεί με το τριφύλλι είναι λίγες διότι έχει δουλειά στη Δανία, ως τεχνικός διευθυντής της Κοπεγχάγης και δύσκολα θα αποφάσιζε να αφήσει την οικογένει του για να έρθει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα συζητηθούν και τα ονόματα των Δημήτρη Μάρκου, Γιάννη Σαμαρά.

Φεύγει ο Μπουμσόνγκ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκής ομάδας, η οποία έχει την πρόθεση να του προσφέρει ένα ποσό αντίστοιχο με αυτό που ορίζει το συμβόλαιο που έχει με το τριφύλλι.

Εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες 48 ώρες, η ομάδα θα προσεγγίζει επίσημα τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αποδεχθεί την πρότασή της. Την απομάκρυνση του Μπουμσόνγκ είναι κάτι που το επιδίωξε και η ομάδα αλλά και ο ίδιος ο παίκτης.

Πηγή: www.sport-fm.gr