Υπερήφανος που βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο πρώην άσος του Άρη Αλεξάντερ Βεζένκοφ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα sport.es, ενώ αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τον θρύλο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Στόιτσκοφ.

Ξεκινώντας την συνέντευξη ο μπασκεμπολίστας αποκάλυψε ότι η ιστορική μορφή του βουλγαρικού ποδοσφαίρου είναι κοντινός φίλος της οικογένειάς του, πολύ καλός φίλος του πατέρα του και σε ηλικία 3-4 χρόνων πέρασαν αρκετό χρόνο με τον Στόιτσκοφ αν και ο ίδιος δεν το θυμάται λόγω της πολύ μικρής του ηλικίας.

Στην συνέχεια μίλησε για την συνάντηση που είχαν πρόσφατα στην οποία ο Στόιτσκοφ του είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος  για την πορεία του, τον πιστεύει πολύ και τον προέτρεψε να προσπαθεί ακόμη περισσότερο μιας και η μπασκετική Mπαρτσελόνα είναι εξαιρετική επιλογή για την ανάπτυξή του σαν παίχτης.

Μιλώντας για την καριέρα, του ο Βεζένκοφ δήλωσε ότι το περασμένο καλοκαίρι έψαχνε ένα μεγάλο σύλλογο για να κάνει το επόμενο βήμα και ότι είναι ικανοποιημένος που παίζει στην Μπάρτσα.

Ακούω ότι μου λέει ο προπονητής μου Τσάβι Πασκουάλ και ελπίζω να είναι ικανοποιημένος από μένα δήλωσε χαρακτηριστικά.