Στη Μπαρτσελόνα στέλνει τον Σεσκ Φάμπρεγας δημοσίευμα της Marca. Ο Ισπανός μέσος αποτελεί διακαή στόχο των Καταλανών τα τελευταία χρόνια, όμως κάθε φορά που πήγαιναν να τον ζητήσουν από την Αρσεναλ, εισέπρατταν ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι». Αναμενόμενο ήταν να προσπαθήσουν και φέτος το καλοκαίρι, μόνο που τώρα οι «κανονιέρηδες» φαίνονται σχετικά πιο διατεθειμένοι να συζητήσουν μια ενδεχόμενη μεταγραφή του αρχηγού τους.

Από την πλευρά του παίκτη, η Marca υποστηρίζει πως έχει επέλθει συμφωνία για τους «μπλαουγκράνα». Για να ολοκληρωθεί, όμως η μεταγραφή θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους και οι Αγγλοι. Και εδώ η συμφωνία κολλάει φυσικά στο οικονομικό.

Η Μπαρτσελόνα προσφέρει 30 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά, την ώρα που η Αρσεναλ ζητάει 45. Το χάσμα σε άλλες περιπτώσεις θα μπορούσε ίσως να γεφυρωθεί, μεγάλο πρόβλημα εδώ, όμως, αποτελεί το γεγονός πως το μπάτζετ των μεταγραφών για τους «μπλαουγκράνα» -αν δεν κάνουν πωλήσεις- φτάνει τα 45 εκατ. και όπως δηλώνει ο αντιπρόεδρος για τα οικονομικά του συλλόγου, Χαβιέρ Φάους, πρόκειται να τηρηθεί απαράκλητα.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ακόμα και άλλες ενδεχόμενες μεταγραφές των Καταλανών, όπως εκείνη του Αλέξις Σάντσες από την Ουντινέζε ή του Τζουζέπε Ρόσι από τη Βιγιαρεάλ αυτομάτως βρίσκονται στον αέρα.

πηγή: Naftemporiki