current views are: 6

25 Μαΐου 2016
Δημοσίευση14:42

Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix – Μέχρι αύριο οι εγγραφές

Συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη 26 Μαΐου οι εγγραφές συμμετοχής στον αγώνα δρόμου ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στην Αθήνα.

Δημοσίευση 14:42’

Συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη 26 Μαΐου οι εγγραφές συμμετοχής στον αγώνα δρόμου ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στην Αθήνα.

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τον μεγάλο αγώνα δρόμου ATTICA BANK RUN&FUN Grand Prix της Κυριακής 29 Μαΐου, που διοργανώνουν για τρίτη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο αθλητικός σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» (Feel Good Sports Club) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο, Πέμπτη 26 Μαΐου.

Συγκεκριμένα οι εγγραφές ολοκληρώνονται αύριο στις 14:00 ενώ οι πληρωμές την Παρασκευή 27 Μαΐου  στις 14:00.

Η διανομή των αριθμών θα γίνει το Σάββατο 28 Μαΐου ώρες 9:00 π.μ. – 13:00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών Αμφιθέατρο αίθουσα Τρίτση (Ακαδημίας 50, Αθήνα)

Η εκκίνηση στα 5&10 χλμ ανδρών/γυναικών θα δοθεί στις 8:30 π.μ. επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου (απέναντι από την Πύλη Αδριανού).

Οι γραμματείες του αγώνα θα είναι εγκατεστημένες επί του πεζόδρομου (Πλατεία Αγάλματος Μελίνας Μερκούρη) θα αρχίσουν την λειτουργία τους 7:30 π.μ..

Τελευταίες εγγραφές 7:35 π.μ. – 8:15 π.μ. την ημέρα του αγώνα αντίτιμο συμμετοχής 20 €.

Απονομές νικητών 9:30 π.μ. – 10:00 π.μ.

Εκκίνηση δρόμων 1 χλμ παιδιών 10:00 π.μ.

Λήξη αγώνων 10:30 π.μ.

Στο 3ο Attica Bank Run & Fun Grand Prix συμμετέχουν οι πρωταθλητές Αναστασία Καρακατσάνη, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Μενής, Αλέξανδρος Πιπερής,  Angelina Navaro, Φώτης Ρηγόπουλος και  Χριστίνα Σαμπατακάκη και στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS, το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, στα οποία θα διατεθεί μέρος των εσόδων.

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει μέσα από την Πύλη Αδριανού, συνεχίζει στην Πλάκα, Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, Κεραμεικός (δίπλα από τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αρχαίας Αθήνας) με επιστροφή Θησείο, Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά από την Ακρόπολη με κατεύθυνση προς Πύλη Αδριανού τερματισμός για τα 5χλμ..

Μπορείτε να δείτε την διαδρομή του αγώνα εδώ


σχετικα αρθρα