Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, σε συνέντευξη που έδωσε στην «ΕΡΑ Σπορ», μίλησε για το λόγο που δεν είπε το «ναι» στην Αταλάντα, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει «όνειρο» το να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, σχολίασε: "Με τιμά ιδιαιτέρως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Το γνωρίζω και η προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου στον Πρωταθλητή Ελλάδας, είναι ένα όνειρο. Γενικά, μου αρέσει όταν ακούω πως αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να με αποκτήσουν. Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι βελτιώνομαι, ότι κάνω βήματα προόδου στην καριέρα μου".

Για την πρόταση της Αταλάντα είπε συγκεκριμένα:

"Συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε μαζί ότι η προοπτική της Αταλάντα δεν είναι η καλύτερη για την καριέρα μου. Δεν πιστεύω ότι θα έκανα βήματα προόδου. Τα χρήματα δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο, το οποίο θα έκρινε το που θα πήγαινα.

Σε περίπτωση που αποφασίσω να φύγω από την Τρίπολη, θα πρέπει η ομάδα στην οποία θα πάω να καλύπτει τις δικές μου φιλοδοξίες, αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις του Αστέρα. Όταν έρθει οποιαδήποτε πρόταση, θα συζητήσω και πάλι με την οικογένειά μου και θα αποφασίσουμε την επόμενη κίνησή μου".Πηγή: woop.gr