Ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Δημήτρης Ανάκογλου είναι δύο ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα και μοιραία έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή τους. Ομως τον πρώτο λόγο έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πέτρος Θεοδωρίδης, ο οποίος μιλώντας στον «NovaΣπορ FΜ 94,6» επιβεβαίωσε τις επαφές με την ΑΕΚ, ωστόσο πρόσθεσε πως πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πάνε οι δύο παίκτες σε ομάδα του εξωτερικού, που μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις. «Υπάρχει για αύριο ραντεβού με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αδαμίδη, αλλά σήμερα υπάρχει και άλλο ραντεβού με άλλη ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα του εξωτερικού, από τη Γαλλία», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε: «Όπως πάνε τα πράγματα, οι παίκτες οδεύουν περισσότερο προς το εξωτερικό, γιατί εδώ στον ελληνικό χώρο είναι δύσκολα από οικονομική άποψη. Αυτή τη στιγμή αν κινείται ένας, σου λέει μόνος μου είμαι και σου δίνω όσα θέλω. Εμείς είπαμε πουλάμε, όχι ξεπουλάμε. Πάντα όταν η αγορά είναι στάσιμη κάποιος πάει να το εκμεταλλευτεί. Σημασία έχει με ποιον έχεις να κάνεις. Δεν έχουμε κάνει ακόμα συζήτηση με την ΑΕΚ. Θα δούμε αύριο. Είχε γίνει μια κουβέντα σε τηλεφωνική επικοινωνία για "πακέτο" και είπα να πάρουν πρώτα τον έναν και μετά βλέπουμε για τον άλλο. Για να τους πάρεις "πακέτο" πρέπει να είσαι οικονομικά δυνατός».

Και για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σχολίασε: «Μέχρι πρότινος, πριν από 1-2 μήνες ενδιαφερόταν και για τους δύο. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω όμως κάτι τέτοιο, αλλά ίσως δεν έχει μπει ακόμα δυνατά στην ελληνική αγορά. Τώρα ξέρω ότι ενδιαφέρεται για τον Ανάκογλου».

Για το πόσο κοστολογεί τους δύο παίκτες είπε: «Δεν είναι θέμα το πόσο κοστολογούνται. Να δούμε τι προτάσεις θα έχουμε. Θα διαπραγματευτούμε, αλλά όχι με τις 300.000 και 400.000 ευρώ που ακούγονται. Αν είναι με τόσα να πάνε να χτυπήσουν άλλες πόρτες».

Σχετικά με την επιθυμία του Γεωργιάδη να πάει στην ΑΕΚ απάντησε: «Αν μπορεί η ΑΕΚ να τον αποκτήσει θα ικανοποιηθούν και οι δύο. Μπορεί να είπε ο Γεωργιάδης ότι αυτό θέλει, αλλά αν έρθει καλύτερη πρόταση από το εξωτερικό δεν νομίζω να την αρνηθεί. Το θέμα είναι να ικανοποιηθεί και ο παίκτης και η ομάδα».