15 Ιουλίου 2016 - Πειραιάς: Μετά τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στην ερυθρόλευκη εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας, η adidas και η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζουν τη δεύτερη θρυλική εμφάνιση του συλλόγου, την οποία θα χρησιμοποιεί στους εκτός έδρας αγώνες της σεζόν 2016-17. 

Η νέα εμφάνιση με το εντυπωσιακό γκρι χρώμα είναι αυτή που θα φοράει ο Θρύλος, όταν θα πανηγυρίσει τις νέες σπουδαίες εκτός έδρας νίκες του σε Ελλάδα και Ευρώπη τη χρονιά που έρχεται, γράφοντας περισσότερες χρυσές σελίδες στην ήδη πλούσια Ιστορία του.

Το γκρι είναι το βασικό χρώμα της νέας εκτός έδρας εμφάνισης και συνδυάζεται άψογα με τις τρεις χαρακτηριστικές κόκκινες ρίγες της adidas στους ώμους της φανέλας. Το στοιχείο που κάνει τη νέα φανέλα μοναδική, είναι οι διαγώνιες ρίγες κατά μήκος του στήθους που σχεδιάστηκαν σε τόνους του λευκού και του γκρι. Το σχεδιασμό της φανέλας συμπληρώνουν τα 4 χρυσά αστέρια πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού, τα οποία συμβολίζουν τα 43 πρωταθλήματα του συλλόγου. Στην εσωτερική λαιμόκοψη αναγράφεται η φράση “We keep on dreaming”, που έχει στόχο να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, αφού αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα που θα βλέπουν πριν φορέσουν τη φανέλα τους και μπουν στο αντίπαλο γήπεδο. Τέλος, το σορτάκι της εμφάνισης είναι επίσης γκρι με τις τρεις κόκκινες ρίγες της adidas στα πλαϊνά.

Ο Ολυμπιακός φέτος θα φορέσει τη νέα του εκτός έδρας εμφάνιση στους περισσότερους αγώνες που θα δώσει μακριά από το Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η αρχή θα γίνει απόψε στο φιλικό αγώνα κόντρα στην Club Brugge KV στο Roeselare Stadium, όπου η νέα εκτός έδρας εμφάνιση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο.

Καινοτόμες τεχνολογίες adidas

Η φανέλα της νέας εκτός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού ενσωματώνει τις κορυφαίες καινοτομίες της adidas. Η τεχνολογία ClimaCool™ σε συνδυασμό με τα ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί τη θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα, ώστε οι παίκτες να παραμένουν στεγνοί και άνετοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ταυτόχρονα, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμη στα adidas stores και στο Red Store από σήμερα, 15 Ιουλίου.