Μετά την ανάληψη του 70% της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να το… γιορτάσει «γκρεμίζοντας» το Ελ. Βενιζέλος. Τι ζήτησε; «Δεκάρι» τύπου… Κακά! Αυτό που βγαίνει προς τα έξω από τους «ερυθρόλευκους» εδώ και καιρό, είναι πως υπάρχει η πρόθεση για μεταγραφή έκπληξη στο χώρο του κέντρου. Ένας παίκτης που θα κάνει πολλά «μπαμ» στον κόσμο του Ολυμπιακού και θα προορίζεται για αντικαταστάτης του Ιμπαγάσα.

Σύμφωνα και με το σημερινό δημοσίευμα του «Πρωταθλητή», ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να φέρει στον Πειραιά έναν ποδοσφαιριστή – σταρ που θα «ζωγραφίζει» κάθε Κυριακή στο Καραϊσκάκη, κάνοντας ένα δώρο στον κόσμο για την συμπαράσταση και την στήριξή του, αλλά και στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Γιατί καλές είναι οι μεταγραφές ουσίας, αλλά χρειάζεται και το… αλατοπίπερο του αεροδρομίου.

«Θέλω αν είναι δυνατόν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε φέρει στον Ολυμπιακό έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τη μεταγραφική μας βόμβα. Έναν στο στυλ του Κακά», φέρεται να έχει μεταφέρει στους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι ήδη ερευνούν για να προτείνουν τον παίκτη που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου.
 
Πηγή: www.gazzetta.gr