current views are: 6

24 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση13:37

Στην Ελλάδα η «χρυσή» Στεφανίδη: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα – Αφιερώνω το μετάλλιο στο σύζυγό μου (φωτό)

Στην Αθήνα έφτασε στις 5 το απόγευμα μετά τον θρίαμβό της στο Ρίο η χρυσή Ολυμπονίκης Κατερίνα Στεφανίδη.

Δημοσίευση 13:37’

Στην Αθήνα έφτασε στις 5 το απόγευμα μετά τον θρίαμβό της στο Ρίο η χρυσή Ολυμπονίκης Κατερίνα Στεφανίδη.

Χαμογελαστή και με το μετάλλιο στο χέρι η χρυσή Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη έφτασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου την υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι προκειμένου να τη συγχαρούν.

«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα, είμαστε χαρούμενοι. Περίμενα πως και πως και για τις διακοπές» δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την άφιξή της.

«Πιστεύαμε σίγουρα για ένα μετάλλιο», είπε για το αν περίμενε κάποιο μετάλλιο, προσθέτοντας ότι «με το 4.85 ήταν σχεδόν σίγουρο το  μετάλλιο». «Όχι το χρυσό, άλλα το μετάλλιο», διευκρίνισε.

«Δεν το είχα στην τσέπη μου» είπε επίσης και ανέφερε ότι «με τον ίδιο τρόπο πανηγυρίζω κάθε φορά».

Κληθείσα να περιγράψει τη στιγμή του θριάμβου ανέφερε πως δεν το είχε συνειδητοποιήσει καθώς δεν παρακολουθούσε το άλμα της Αμερικανίδας.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στάθηκε στη «βουτιά» που έκανε ο σύζυγος της και προπονητής της Μιτς Κρίερ, μαζί με τον οποίο έφτασε γύρω στις 5 στην Αθήνα.

Στον σύζυγό της άλλωστε, που είναι και προπονητής της, επανέλαβε ότι αφιερώνει το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Ρίο, σημειώνοντας ότι είναι αυτός που την έχει υποστηρίξει περισσότερο από τον καθένα όλα αυτά τα χρόνια.

«Σίγουρα ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την υποστήριξη του αλλά ο σύζυγος μου με έχει υποστηρίξει πολύ πριν και έχει δουλέψει γι’ αυτό, και το αφιερώνω σε αυτόν», δήλωσε.

Ελπίζω απλά ότι αυτό το μετάλλιο θα φέρει λίγα περισσότερα παιδιά στον στίβο και στο επί κοντώ

Σε ό,τι αφορά τα προσεχή της σχέδια η Κατερίνα Στεφανίδη είπε πως ανυπομονεί να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί ενώ σημείωσε πως έχει κάποιους αγώνες ακόμη. «Έχουμε ακόμα μερικούς αγώνες και ελπίζουμε να πάμε καλά και καλύτερα, και μετά θα γυρίσουμε σπίτι μας στην Αμερική, να ηρεμήσουμε λίγο γιατί είμαστε  4 μήνες εκτός σπιτιού», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Για την ώρα όπως αναφέρει περιμένει πως και πως τις διακοπές ενώ διευκρίνισε πως στο κοντινό μέλλον δεν σκοπεύει να συνεχίσει σπουδές, αφού όπως είπε έχει ήδη ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της.

Η αθλήτρια αρνήθηκε να σχολιάσει ξανά τη στάση της Ρωσίδας Γελένα Ισινμπάγιεβα λέγοντας πως «εγώ κέρδισα, να συζητήσουμε για θετικά πράγματα» και κόβοντας την κουβέντα περί αυτού με το «επόμενη ερώτηση».

«Έχω κερδίσει και πανευρωπαϊκό, τώρα ασχολείστε, μια φορά στα τέσσερα χρόνια» σχολίασε ακόμη ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά το θέμα που προέκυψε με την εφημερίδα «Αυγή» η Κατερίνα Στεφανίδη σχολίασε ότι ούτε καν γνωρίζει την εν λόγω εφημερίδα λέγοντας ότι «τώρα την ακούω πρώτη φορά στη ζωή μου».

Κοντά στην Κατερίνα βρέθηκαν επίσης άνθρωποι από τον ΣΕΓΑΣ, καθώς και από τον αθλητικό σύλλογο Φιλοθέης, όπου ανήκει, αλλά και από την Παλλήνη, απ’ όπου κατάγεται. Στην Παλλήνη μάλιστα όπως έγινε γνωστό σκοπεύουν να δώσουν το όνομά της στο αθλητικό κέντρο της περιοχής.

 

Αύριο φτάνει από το Ρίο ο άλλος χρυσός Ολυμπιονίκης μας, Λευτέρης Πετρούνιας. 

 


σχετικα αρθρα