current views are: 8

15 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:45

Οι Έλληνες παίζουν μπάλα στο Γιουρόπα Λιγκ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη μάχη των ομίλων

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία της μάχης των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μία διοργάνωση στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται. 

Δημοσίευση 16:45’

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία της μάχης των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μία διοργάνωση στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται. 

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ξεκινούν τη μάχη για τους ομίλους.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αυλαία της μάχης των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μία διοργάνωση στην οποία οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Βλέπετε η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από ένα δύσκολο καλοκαίρι με αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ από την άσημη, ισραηλινή Μπερ Σεβά, μια δύσκολη πρόκριση στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση επί της πορτογαλικής Αρούκα και αλλαγή τριών προπονητών.

Το πρώτο εμπόδιο για τους Πειραιώτες βρίσκεται στη Βέρνη, όπου θα αντιμετωπίζει τη Γιουνγκ Μπόις. Αναφορικά με την ενδεκάδα, τα τρία ερωτηματικά παραμένουν, καθώς ο Πορτογάλος δεν έδειξε ξεκάθαρα τα πλάνα του. Ο Ολυμπιακός παίζει στις 20:00 και θα έχει την στήριξη εξακοσίων οπαδών του που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ελβετίας για να ενθαρρύνουν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Ξυπνούν μνήμες από το ’96

Είκοσι χρόνια από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Παναθηναϊκός και Άγιαξ διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τον περσινό καταστροφικό αποκλεισμό από την Καμπάλα, οι “πράσινοι” έδειξαν, ότι φέτος φιλοδοξούν να αποκαταστήσουν την ευρωπαϊκή εικόνα της ομάδας. Κόντρα στους Ολλανδούς, οι οποίοι είχαν αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στους ομίλους, ο Αντρέα Στραματσόνι θα έχει στη διάθεσή του τους Λεντέσμα, Κουτρουμπή και Ιμπάρμπο, των οποίων η συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη ήταν αμφίβολη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:05. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ η Σταντάρ Λιέγης φιλοξενεί τη Θέλτα.

Ποια ΔΕΘ; ΠΑΟΚ λέμε

Μπορεί η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης να είναι το γεγονός της χρονιάς στη συμπρωτεύουσα, όταν παίζει ο ΠΑΟΚ στην πόλη όμως, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο γήπεδο της Τούμπας. Οι “ασπρόμαυροι” υποδέχονται τη Φιορεντίνα για τον 10ο όμιλο. Ο Ιβιτς δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το πλάνο του σημερινού ματς, κάποιες θέσεις όμως θεωρούνται σίγουρες στην ενδεκάδα. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό βρίσκεται στον παρτενέρ του Τζαβέλλα, με τον Βαρέλα και τον Κρέσπο να διεκδικούν μία θέση στα στόπερ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι «βιόλα» θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 200 Ιταλούς φιλάθλους, περισσότεροι εκ των οποίων θα είναι VIP καλεσμένοι της ομάδας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV και διαδικτυακά, μέσω ζωντανής, λεπτό προς λεπτό, ενημέρωσης από τον Sportdog.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας του Γιουρόπα Λιγκ:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Φέγενορντ – Μάντσεστερ Γ.,

Ζόρια – Φενέρμπαχτσε

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Γιούνγκ Μπόις – Ολυμπιακός,

ΑΠΟΕΛ – Αστάνα

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Μάιντς – Σεντ Ετιέν,

Άντερλεχτ – Καμπάλα

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Αλκμάαρ – Ντάνταλκ,

Μακάμπι Τ.Α. – Ζενίτ

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Πλζεν – Ρόμα,

Αστρα – Αούστρια Β.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ραπίντ Β. – Γκενκ,

Σασουόλο – Μπιλμπάο

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Σταντάρ Λ. – Θέλτα,

Παναθηναϊκός – Αγιαξ

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Κόνιασπορ – Σαχτάρ,

Μπράγκα – Γάνδη

9ος ΟΜΙΛΟΣ

Ζάλτσμπουργκ – Κράσνονταρ,

Νις – Σάλκε

10ος ΟΜΙΛΟΣ

Καραμπάγκ – Λίμπερετς,

ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα

11ος ΟΜΙΛΟΣ

Ιντερ – Χ. Μπέερ Σεβά,

Σαουθάμπτον – Σπάρτα Πρ.

12ος ΟΜΙΛΟΣ

Οσμάνλισπορ – Στεάουα,

Βιγιαρεάλ – Ζυρίχη


σχετικα αρθρα