Ο Τζιμπρίλ Σισέ έπαιξε μουσική στο πάρτι που ήταν καλεσμένος, δάκρυσε και δήλωσε πως δεν ξέρει ακόμα αν θα φύγει. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να εισπράτει την αγάπη των φίλων της ομάδας ακόμα και σήμερα, λίγες μέρες πριν αποχωρήσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, για την Ιταλία και τη Λάτσιο.

Το πάρτι είχε χαρακτηριστεί ως αποχαιρετιστήριο και ο Τζιμπρίλ το διέψευσε τόσο μέσα στην βδομάδα, όσο και στη Χαλκίδα λίγο πριν τελειώσει η βραδιά όπου δάκρυσε με την αγάπη που του έδειχναν οι φίλοι της ομάδας, λέγοντας από μικροφώνου πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει!

Στο πάρτι οι φίλοι της ομάδας είχαν ετοιμάσει και μία τούρτα που έγραφε: «Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας», ενώ πήρε και αναμνηστικές πλακέτες από μέλη συνδέσμων που έδωσαν το παρόν στο club!

Φυσικά, οι στιγμές που το club θύμιζε γήπεδο ήταν πολλές όταν οι φίλοι της ομάδας άναβαν καπνογόνα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Ένα τεράστιο σε έκταση πανό που έγραφε «Stayforus» και κάλυψε μεγάλο μέρος του μαγαζιού ήταν και η απαρχή συγκινητικών στιγμών!

Δυο χρόνια ο Τζιμπρίλ δέθηκε όσο λίγοι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το αντίο φυσικά μόνο εύκολο θα είναι, όσο δεδομένη και αν είναι η μετακίνησή του στην Ιταλία.


Πηγή: www.woop.gr