Βασικός στόχος της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως είναι ο Παπαλουκάς για τη θέση του Ρούμπιο. Οι Καταλανοί προβληματίζονται για την ηλικία του, αλλά στέκονται στην εμπειρία και την αντίληψη παιχνιδιού του. Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τεό δεν είναι… φρέσκο, αλλά οι πιθανότητες να μετουσιωθεί σε κάτι παραπάνω είναι αρκετές, αφού οι εναλλακτικές λύσεις των Καταλανών μειώνονται.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Sport», ο Πασκουάλ θα ήθελε τον Παπαλουκά για την εμπειρία, την αντίληψη παιχνιδιού και το ύψος του, αλλά προβληματίζεται λόγω της ηλικίας και της έλλειψης ταχύτητας του. Ένα σημαντικό ζήτημα αφορά βέβαια, και την αμοιβή του με την Μπαρτσελόνα να είναι διατεθειμένη να του προσφέρει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Επίσης, γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

Η καταλανική εφημερίδα ανέλυσε τα δεδομένα της μεταγραφής, αλλά και της αγοράς των πόιντ γκαρντ συμπεραίνοντας ότι ο Παπαλουκάς και ο Μάρκο Πόποβιτς της Ούνικς Καζάν, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αποκτηθούν από τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Πηγή: www.gazzetta.gr