Ο Νέρι Καστίγιο δείχνει αποφασισμένος να μηνύσει όσους τον εμπλέκουν στα σενάρια για την σέντρα του αγώνα Άρης-Μάντσεστερ Σίτι στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αυτό έκανε γνωστό ο διεθνής Μεξικανός μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook στέλνοντας το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους εκείνους που τα τελευταία 24ωρα θέλουνε να τον εμπλέξουνε στα σενάρια για την σέντρα του αγώνα Άρη-Μάντσεστερ Σίτι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Του πρώτου από τα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των "32" του Europa League στο οποίο μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Καστίγιο δεν ήτανε στην βασική ενδεκάδα αλλά είχε περάσει ως αλλαγή στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουνε αναφερθεί ο Καστίγιο φέρεται να προσέγγισε τον διεθνή Αργεντινό και αρχηγό της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβες, και σύμφωνα το μήνυμά του στο facebook απείλησε με μηνύσεις, όπως και ο αδερφός και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο.

"Θα ήθελα να πω ότι όσα βγήκαν στην επιφάνεια για μένα είναι αναληθή και δεν είμαι διατεθειμένος να επιτρέψω να λερωθεί το όνομά μου και η καριέρα μου με γελοία πράγματα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται για μένα, από τη στιγμή που μείωσα το κασέ μου κατά 25% για να υπογράψω στον Άρη, είναι γελοιότητες.

Ο Άλεξ ήδη έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο και θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις", ανέφερε το μήνυμα του Καστίγιο κι όσο για τον αδερφό του Άλεξ Καστίγιο, σημείωσε: "Έχω κουραστεί με αυτές τις αηδίες που ανακαλύπτουν. Το έχουν παρατραβήξει και λασπολογούν εναντίον του, κάτι που δεν θα επιτρέψω άλλο. Αυτό το πράγμα δεν θα συνεχιστεί και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος".Πηγή: www.sport24.gr