Ο πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, μίλησε για την αποχώρηση των Αγγελόπουλων, τονίζοντας πως το γεγονός αποτελεί μία λυπηρή μέρα ολόκληρο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Σιμόν Μιζράχι, πρόεδρος της Μακάμπι, μίλησε στην εφημερίδα "GOAL News" για την αποχώρηση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από την πειραϊκή ΚΑΕ, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό αποτελεί μία λυπηρή μέρα τόσο για το ελληνικό, όσο και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. "Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Τελ Αβίβ, εκφράζοντας την ανησυχία του για το μέλλον της καλαθοσφαίρησης στην "γηραιά" ήπειρο.

Για την αποχώρηση των Αγγελόπουλων, ο Σιμόν Μιζράχι, σχολίασε:

"Η ημέρα της ανακοίνωσης των κ. Αγγελόπουλων περί αποχώρησης είναι μια λυπηρή ημέρα, όχι μόνο για το ελληνικό, αλλά συνολικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ένας από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους μας.

Μετά την αποχώρηση του προηγούμενου ιδιοκτήτη και την ανάληψη των καθηκόντων από τα αδέλφια, ήταν σίγουρο πως αυτά τα παιδιά θα έμεναν για χρόνια στο μπάσκετ. Αυτό δεν επιβεβαιώθηκε, όμως. Είναι μια λυπηρή ημέρα, που συμβολίζει κάτι όχι καλό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη σταθερότηταπουαναζητά ειδικά στις μεγάλες ομάδες".

Ο Ισραηλινός πρόεδρος παρουσιάστηκε και ανήσυχος για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ:

"Ελπίζω αυτή η απόφαση να μην είναι η αφετηρία ενός ντόμινο που θα παρασύρει κι άλλους ιδιοκτήτες στην απόφαση παραίτησης από το μπάσκετ. Ασφαλώς και με ανησυχεί αυτό το ενδεχόμενο. Ετσι συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην πολιτική. Μπορεί, λοιπόν, να βρεθούν κι άλλοι,πουεπειδή οι Αγγελόπουλοι αποχώρησαν μετά από τόσα εκατομμύριαπουξόδεψαν, να κάνουν κι αυτοί το ίδιο".


Πηγή: www.sport24.gr