Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του 9ου Τακτικού Ανακριτή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλιούπολης, Νικόλαος Χάλκος, κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, υποχρέωσης εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ. Με την εμφάνιση του Χάλκου ενώπιον του ανακριτή, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των πρώτων δέκα συλληφθέντων που άνοιξαν την υπόθεση, ενώ αύριο το μεσημέρι τελικά θα απολογηθεί ο Βασίλης Γεωρτσιάκος "στοιχηματζής" που συνελήφθη την Παρασκευή.

Μετά την απόφαση για προφυλάκιση, οι τρεις φερόμενοι ως εκ των "πρωταγωνιστών" της υπόθεσης μετήχθησαν σήμερα σε διαφορετικές φυλακές καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό των φυλακών απαγορεύεται να κρατούνται στο ίδιο Κατάστημα συγκατηγορούμενοι σε υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι ο Αχιλλέας Μπέος θα κρατηθεί στις φυλακές Ναυπλίου, ο Γιώργος Τσακογιάννης στα Τρίκαλα και ο Βασίλης Καρακούλιας στις φυλακές Γρεβενών.

Στον ανακριτή εμφανίστηκε το πρωί ο Τάκης Βασιλακόπουλος, συνήγορος του προπονητή Γιάννη Παπακώστα, σε βάρος του οποίου εκρεμμεί ένταλμα σύλληψη, ο οποίος δήλωσε την πρόθεση του εντολέα του να παραδοθεί.