Η αποχώρηση των Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου από την ΚΑΕ «σόκαρε» τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που θέλουν πλέον να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στα δύο αδέρφια. Οι φίλοι της ομάδας μπάσκετ των «ερυθρολεύκων», δημιούργησαν γι’ αυτό τον λόγο ένα γκρουπ στο facebook με τίτλο «Gia Panta Sto Limani Aggelopouloi» και την Πέμπτη στο ΣΕΦ (19:00) θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο.

Σκοπός είναι να τους μεταπείσουν και να τους δώσουν να καταλάβουν πως: «μας αρέσουν όπως είναι, υποστηρίζουμε τις αρχές τουςκαι θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ!

GIA PANTA STO LIMANI AGGELOPOULOI

Αδέρφια Ολυμπιακοί,

Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον Θρύλο, μετά το άκουσμα της είδησης περί αποχώρησης των Αγγελόπουλων από την ομάδα αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας προσπαθώντας να τους δείξουμε την συμπαράσταση μας.

Ξεκινήσαμε με την δημιουργία ενός group στο facebook με τίτλο Gia Panta Sto Limani Aggelopouloi , το οποίο μέσα σε ένα 24ωρο ξεπέρασε τα 2000 μέλη! Από τα μηνύματα και μόνο αντιληφθήκαμε ότι η ανάγκη για κάτι πιο μεγάλο είναι επιτακτική! Έτσι, μέσα από συζήτηση αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές , σε μια μορφή συλλαλητηρίου, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 19:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (στο parking των επισήμων και των αθλητών)! Σκοπός μας είναι να καταλάβουν οι Αγγελόπουλοι ότι μας αρέσουν όπως είναι, υποστηρίζουμε τις αρχές τους και θα είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο!

Την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πρέπει να δώσουν το παρόν άπαντες! Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7, τα μέλη της ΠΕΦΟ, με πανό, συνθήματα και ερυθρόλευκα χρώματα να δείξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αγάπη και την συμπαράσταση μας στους Αγγελόπουλους! Η «φωνή» μας πρέπει να είναι τόσο δυνατή που θα τους κάνει να έρθουν και να μας μιλήσουν και να ξανασκεφτούν επί της απόφασης που θα διαλύσει τα δικά μας και τα δικά τους όνειρα για την ομάδα μπάσκετ! Αδέρφια, κρίνεται το μέλλον της ομάδας μπάσκετ!

Είμαστε ένα βήμα πριν την δημιουργία μιας ΚΑΘΑΡΗΣ και ΤΙΜΙΑΣ αυτοκρατορίας με μπροστάρηδες τους Αγγελόπουλους! Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία! Ακόμα και οι αθλητές της ομάδας μας θα πρέπει να είναι εκεί! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! ΠΕΜΠΤΗ 30/6 ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ!

Με τιμή

Gia Panta Sto Limani Aggelopouloi»Πηγή: woop.gr