Ο Αλεξάνταρ Κατάι και ο Πέταρ Γκρμπιτς βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην Αθήνα -για τον πρώτο σας είχε πληροφορήσει το woop.gr από την Παρασκευή-  για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσουν σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά.

Ο λόγος της προφορικής συμφωνίας και όχι των άμεσων υπογραφών είναι γιατί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη πέντε θέσεις ξένων «κλεισμένες» και πρέπει να υπάρξουν οι ανάλογες αποχωρήσεις, ώστε να έρθουν τα καινούρια αποκτήματα.

Ο Κατάι, όπως υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, παίζει και στις δυο πλευρές της μεσαίας γραμμής, νεαρός σε ηλικία και πολύ καλός χειριστής της μπάλας.

Γεννημένος στις 6/2/1991, φέτος είχε 22 συμμετοχές και 3 γκολ, με την φανέλα της Βοϊβοντίνα η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα Σερβίας και μάλιστα στο τέλος της σεζόν κλήθηκε στην Κ-21 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά παιχνίδια.

Ο Πέταρ Γκρμπιτς γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1988  αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Μόγκρεν και διακρίνεται για την ταχύτητά του.Πηγή: woop.gr